Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

09.01.2014 | Forskning, Studerende

Studerende fra religionsvidenskab løfter pluralismeprojekt

Studerende fra religionsvidenskab har en stor del af fortjenesten for det fornyligt lancerede pluralismeprojekt ”Religion i Aarhus 2013”. De studerende har lavet omfattende feltundersøgelser, der har hjulpet forskerne til at kunne kortlægge den religiøse mangfoldighed i Aarhus.

10.12.2013 | Religion og teologi

Religiøs mangfoldighed i Aarhus

Der er stor mangfoldighed, når det gælder religion i Aarhus i dag. Det er en af hovedkonklusionerne, der præsenteres i en ny undersøgelse. Undersøgelsen "Religion i Aarhus" er foretaget af forskere og studerende på Center for SamtidsReligion på Aarhus Universitet og præsenteres tirsdag den 10. december.

08.10.2013 | Forskning

Er der plads til folketro i den katolske kirke?

Den katolske kirke i Mellemamerika er udfordret af en voksende folketro, der gør det nødvendigt at redefinere kirkens rolle. Hvordan og hvorvidt det kan lade sig gøre, skal et nyt forskningsprojekt ved Aarhus Universitet undersøge.

30.08.2013 | Studerende

Ny kandidatlinje på Religionsvidenskab

Religionsvidenskab udbyder nu Samtidsreligion som én ud af tre nye kandidatlinjer. Studerende på Religionsvidenskab har nu mulighed for at specialisere sig inden for samtidsreligion på deres kandidatforløb.

24.01.2013 | Navne

Marie Vejrup Nielsen er ny leder på Center for SamtidsReligion

Marie Vejrup Nielsen er tiltrådt som ny centerleder. Hun overtager posten efter Jørn Borup.

Viser resultater 21 til 25 ud af 25

Forrige 1 2 3